Een warm onthaal

Haardvuur is niet alleen een bron van warmte, maar geeft ook sfeer,
gezelligheid en ontspanning in huis.

Betuws Haardenhuis draagt hieraan bij met goede producten,
vakmanschap en gedrevenheid.

Milieu, schone verbranding en design spelen natuurlijk een belangrijke rol!

U wilt een kachel, en dan?

Niets is knusser dan een heerlijk warm vuurtje. De warmte van vuur is meer dan gezelligheid en een bron van ontspanning en geborgenheid. Het is een slimme moderne oplossing die verstandig met uw middelen en die van de natuur omgaat.

Zoveel mensen, zoveel wensen. De keuze van design speelt natuurlijk een grote rol. De kachel neemt een centrale rol binnen het huishouden. Daarom zijn er vele merken en modellen verkrijgbaar bij het Betuws Haardenhuis. Het zijn allemaal merken die zich tientallen jaren bewijzen en een milieu-keurmerk dragen.

Waar moet u op letten als u een kachel gaat kopen?

Het Rendement.
Wij adviseren om altijd te kijken naar een haard of kachel met een hoog rendement en een lage uitstoot, zodat u niet alleen optimaal kunt genieten van de warmte, maar ook het milieu zo min mogelijk belast.

Het vermogen.
Een kachel met het juiste vermogen zorgt dat u optimaal kan genieten van de sfeer en warmte. Helaas kiezen nog steeds veel mensen voor een kachel met een te hoog vermogen. Dit zorgt er niet alleen voor dat het te warm wordt in de woonruimte maar ook dat de kachel nooit optimaal kan branden. Hierdoor ontstaat er een slechte verbranding, worden de ruiten zwart en heeft de kachel een hogere schadelijke uitstoot.

Type en budget.
Bedenk wat voor houtkachel u zoekt en wat uw budget is. Met het huidige ruime aanbod aan houtkachels en haarden zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast loopt het aanbod in prijs sterk uiteen.

Brandstof.
Tegenwoordig zijn er kachels die op verschillende soorten brandstof branden. Gaat u voor een houtkachel, gaskachel, cv-haard of pelletkachel?

De functionaliteit.
Waar gaat u de kachel plaatsen? Is het een grote oppervlakte? Allemaal dingen om rekening mee te houden, u wilt natuurlijk wel dat de kachel optimaal blijft functioneren.

De aanschaf van een kachel is maatwerk en veiligheid staat voorop. Daarom begint het bij goed advies. Wij komen graag bij u langs om de situatie goed te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte op te stellen.

Heeft u vragen, kom gerust langs in onze showroom of neem even contact met ons op.

 

 

Betuws Haardenhuis - Rijksstraatweg 47a - 4194 SK Meteren - Tel: 0345-745476