Kamado

De lente is begonnen en de temperatuur gaat weer stijgen. Nog even en het is weer heerlijk BBQ weer en daar hoort een prachtige BBQ bij. Wij hebben de Outr Kamado weer op voorraad! Er is al een schitterende kamado te koop vanaf € 345,-.

De Kamado XL 60 (zwart of groen), de grootste met een diameter van 52 centimeter (23 inch), kost €875. De Outr Kamado XL 60 is de ultieme keramische BBQ. Uitgerust met zijtafels, handvat en met extra dikke keramische vuurschaal kan deze barbecue zeker de strijd aan met de grote merken. Door het stoere uiterlijk is het ook een sierraad in uw tuin. Voor de Outr Kamado zijn alle denkbare accessoires beschikbaar! Met een roosterdiameter van 52 centimeter is deze barbecue perfect voor grote gezinnen.
Inclusief:
  • RVS Grillrooster (52cm)
  • Hardstalen onderstel met extra grote stevige wielen
  • Zijtafels met accessoire haakjes
  • Chipfeeder voor toevoer van rookhout
  • Ash tool
Prijs actiepakket: € 1149,-
1x Kamado XL 60 zwart of groen (23 inch)
1x Pizzasteen 60
1x Heatdeflector 60
1x Beschermhoes
1x BBQ borstel
1x BBQ tang
1x Rooster clip
1x Flexibel Cooking systeem 60
1x Rooster Gietijzer
Andere accessoires zijn tegen meerprijs beschikbaar.
Maak snel een afspraak om de Kamado te komen bekijken en als u wilt kunt u al met Koningsdag genieten van een lekkere BBQ! Bij de aankoop van een Kamado krijgt u nu 1 kg aanmaakwol gratis.
Het Betuws Haardenhuis en Betuws Schoorsteenveegbedrijf is hèt adres voor houtkachels, houthaarden op CV, pelletkachels, pelletketels, gashaarden, elektrische haarden, rookkanalen en schoorsteenvegen! Ook voor advies en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Interesse of vragen? Bezoek op afspraak (vanaf 28 april is op afspraak niet meer nodig) onze showroom in Meteren. Dan kijken we wat wij voor u kunnen betekenen.

De koffie staat klaar!