Wij zijn Betuws Haardenhuis.

Voor een sfeervol haardvuur, vakkundige installatie en het onderhoud van het rookkanaal bent u daarom bij ons aan het goede adres: Wij bieden u een ruime collectie kachels van bekende merken. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze gezellige sfeervolle showroom!

Betuws Haardenhuis team

Wij van het Betuws Haardenhuis kunnen ook zorg dragen voor het onderhoud van het rookkanaal, verwijderen van nesten, camerainspecties, machinaal frezen, onderhoud mechanische ventilatiekanalen en nog meer. Ook wel bekend als het Betuws Schoorsteenveegbedrijf, zie onze andere website www.veiligstoken.nl

Plaats een review

Laatste reviews

prima service

Rated 5 out of 5
18/05/2021

schoorsteenkap nog dezelfde dag vervangen.

H. van Santen

Prima service!

Rated 5 out of 5
11/05/2021

Ons schoorsteenkanaal laten wij al jaren naar alle tevredenheid door Betuws Kachelhuis schoonvegen. Bij de laatste veegbeurt werd het lakwerk van onze nog vrij nieuwe kachel licht beschadigd.
Na enige aarzeling hebben wij dit toch maar gemeld, want je blijft je er toch aan storen. Maar geen probleem, onze klacht werd meteen vol begrip opgepakt en is in goed overleg na het stookseizoen keurig en vakkundig opgelost.
Dus petje af voor deze uitstekende service, zowel van de receptie als van de monteur.

Frank, Ingen

Zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
14/02/2019

Na een gesprek in de showroom en het kijken op locatie hebben wij door het Betuws Haardenhuis een houtkachel van het merk Jøtul laten plaatsen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de ontwikkeling en plaatsing van deze haard. Ze denken goed mee, geven eerlijk advies en zijn duidelijk in hun offerte. Kortom een tevreden klant met een mooie brandende houtkachel!

Wijngaard