Wij zijn Betuws Haardenhuis.

Over Betuws Haardenhuis.

Al bijna een kwart eeuw zijn wij een specialist op het gebied van het vegen van schoorstenen en het installeren plus onderhouden van rook- en ventilatiekanalen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aankoop van gas-, hout-, elektrische en pelletkachels in alle soorten en maten. We zijn de trotse houders van het predicaat ‘Meester Schoorsteenveger’ en lid van de schoorsteenvegersbond ASPB. We hebben alles in huis voor een sfeervol vuurtje en degelijke verwarming van iedere denkbare ruimte – binnen en buiten.

Kernwaarden

Wij staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid, doelgericht advies en vertrouwen. We kijken naar wat u als klant echt wil zonder voor ons eigen gewin te gaan. Wij hebben de brandende ambitie om een glimlach van oor tot oor op de gezichten van onze klanten te toveren. We zijn thuis in alle soorten kachels. Niks is ons te gek. Voor ons wordt het niet snel te heet onder de voeten. We zetten uw wensen steevast op de eerste plaats. Iedere klant krijgt een warm welkom bij het Betuws Haardenhuis.

Waarom kiezen voor Betuws Haardenhuis?

U kiest voor Betuws Haardenhuis als prijs stelt op kwaliteit. Deze waarborgen wij altijd. En we zijn gewoon erg vriendelijk. Omdat onze mensen het allemaal naar hun zin hebben. Kwaliteit en vriendelijkheid: die twee-eenheid gaat gepaard met klanttevredenheid. Ons personeel neemt de verantwoordelijkheid voor de oplossingen die ze voor u aandragen. Bovendien zal iedereen van het Betuws Haardenhuis u een eerlijk verhaal vertellen en dito advies geven. Want eerlijk duurt nog altijd het langst.

Betuws Schoorsteenbedrijf

De ervaring en vakkennis startte in 1998 met voormalig eigenaar Jeroen van den Hengel, die in dat jaar het Betuws Schoorsteenbedrijf oprichtte. Jeroen bouwde in die jaren een flink netwerk op vanuit de overtuiging dat je een bedrijf niet vanachter de computer runt. Het was een kwestie van tijd voordat hij zich op meerdere klantvragen ook ging richten op het installeren van rookkanalen.

De geschiedenis van Betuws Haardenhuis

Zijn vervolgstap om kachels te gaan verkopen ontstond letterlijk ‘per ongeluk’. Jeroen viel tijdens het schoorsteenvegen van het dak. Een periode van revalidatie volgde. Hij stortte zich op de verkoop, al snel gevolgd door het dealerschap van merken als Janus, Jøtul, Dovre en meer. Het Betuws Haardenhuis was een feit.

Tien jaar later, in 2008, stond het bedrijf volop in het teken van groei en innovatie. De eerste pelletkachel werd verkocht, en er volgden een tweede en derde personeelslid, ook voor de binnendienst. In 2012 kwam Nino van Dam aan boord, zoon van Peter die al enige jaren in dienst was. In datzelfde jaar nam Jeroen het felbegeerde predicaat Meester Schoorsteenveger in ontvangst.

Eén van de grootste schoorsteenveegbedrijven van Nederland

Sinds 2015 is het bedrijf met showroom gevestigd op de huidige locatie in Meteren. Inmiddels heeft Betuws Haardenhuis een team van zo’n twintig gedreven, enthousiaste en vakkundige binnen- en buitendienstmedewerkers aan boord. Ook de laatste jaren heeft de ontwikkeling niet stilgestaan; het Betuws Haardenhuis is erkend lid van de Nederlandse Haarden- en Kachelbranche (NHK) en met een klantenbestand van zo’n 25.000 huishoudens is het schoorsteenbedrijf inmiddels één van de grootste schoorsteenveegbedrijven van Nederland.

Nieuwe eigenaar

Nino, die inmiddels ook het predicaat Meester Schoorsteenveger heeft ontvangen en het ambacht stap voor stap ging combineren met productkennis en verkoopervaring door zich ’s middags letterlijk om te kleden, is sinds ruim een jaar de gedreven eigenaar van Betuws Haardenhuis en zusterbedrijf Betuws schoorsteenveegbedrijf.

Omdat Nino sinds zijn zeventiende in het bedrijf werkzaam is, heeft hij de bedrijfsfilosofie van Jeroen overgenomen: het optimaal bedienen van de klant. Vanuit de klantvraag, maar ook vanuit ervaring, expertise en het vermogen om te luisteren naar de behoefte en de wens van de klant. Dit zit diep in zijn DNA. De klant én zijn situatie kennen en sociale vaardigheden combineren met vakkennis: dat is volgens Nino de kracht van het bedrijf.

Essentie van het vak

Nino heeft in die jaren veel geleerd over bedrijfsvoering, maar nog altijd houdt hij zich graag bezig met de essentie van zijn vak: het aansluiten van een mooie kachel, die volledig tot zijn recht komt én aansluit bij de wensen van de klant. En die is bij het Betuws Haardenhuis geen nummer, maar een gewaardeerde klant die we oprecht en eerlijk helpen met de beste oplossing.

Het Betuws Haardenhuis

Voor een sfeervol haardvuur, vakkundige installatie en het onderhoud van het rookkanaal slaagt u bij ons altijd. Wij bieden u een ruime collectie kachels van bekende merken. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze gezellige, sfeervolle showroom

Adres

Rijksstraatweg 47a
4194 SK Meteren

Contactgegevens

0345 – 228 540
planning@betuwshaardenhuis.nl

Man met haardhout voor houtkachel

Betuws Schoorsteenveegbedrijf

Wij van het Betuws Haardenhuis kunnen ook zorgdragen voor het onderhoud van het rookkanaal, ’t verwijderen van nesten, camera-inspecties, machinaal frezen, onderhoud mechanische ventilatiekanalen en nog meer. Ook wel bekend als het Betuws Schoorsteenveegbedrijf, zie onze andere website www.veiligstoken.nl

Betuws Haardenhuis team

Verwijderen lekkende Valbrenta schoorsteen en renoveren rookkaneel

Rated 5 out of 5
16/07/2023

Niets dan lof over de werkzaamheden en het geleverde materiaal. Alles keurig gemonteerd en alles keurig schoon opgeruimd. Oude materialen afgevoerd.

L.A. Littel

schoorsteen vegen

Rated 5 out of 5
16/01/2023

Keurig correcte medewerker legt netjes uit wat hij gaat doen en laat alles brandschoon achter

M Bouwmeester

Alles volgens afspraak

Rated 5 out of 5
07/11/2022

Al afgelopen zomer een nieuwe, schonere kachel besteld. Er werd voorspeld om vandaag te leveren.

Vorige week nog even nagevraagd. Klopte precies en op de afgesproken tijd is de kachel geïnstalleerd.

Keurig netjes afgeleverd en goed opgelet dat er nergens roet op zou komen.

Van der Ree

Eind goed, al goed!

Rated 5 out of 5
20/12/2021

Tegenslag bij het plaatsen van een flex-pijp, maar verschillende opties geprobeerd en uiteindelijk toch een oplossing gevonden. Per ongeluk was het verkeerde model kachel meegebracht. Nog dezelfde dag werd het juiste model kachel bezorgd en geplaatst.

W Zandbergen

prima service

Rated 5 out of 5
18/05/2021

Schoorsteenkap nog dezelfde dag vervangen.

H. van Santen

Prima service!

Rated 5 out of 5
11/05/2021

Ons schoorsteenkanaal laten wij al jaren naar alle tevredenheid door Betuws Kachelhuis schoonvegen. Bij de laatste veegbeurt werd het lakwerk van onze nog vrij nieuwe kachel licht beschadigd.

Na enige aarzeling hebben wij dit toch maar gemeld, want je blijft je er toch aan storen. Maar geen probleem, onze klacht werd meteen vol begrip opgepakt en is in goed overleg na het stookseizoen keurig en vakkundig opgelost.

Dus petje af voor deze uitstekende service, zowel van de receptie als van de monteur.

Frank, Ingen

Zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
14/02/2019

Na een gesprek in de showroom en het kijken op locatie hebben wij door het Betuws Haardenhuis een houtkachel van het merk Jøtul laten plaatsen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de ontwikkeling en plaatsing van deze haard. Ze denken goed mee, geven eerlijk advies en zijn duidelijk in hun offerte. Kortom een tevreden klant met een mooi brandende houtkachel!

Wijngaard