De elektrische haard is in opmars

METEREN – De elektrische haard wint steeds meer terrein. Niet zo gek, als je bedenkt dat de haard warmte oplevert, zorgt voor de vertrouwde sfeer en toch simpelweg met een stekker werkt. Het Betuws Haardenhuis, specialist op het gebied van verkoop en onderhoud van pelletkachels, houtkachels, gas- en inzethaarden en de aanleg van rookkanalen, kan je er alles over vertellen én laten zien.

We zijn allemaal bezig met de voor- en nadelen van fossiele brandstoffen en de bijbehorende kosten. Energiekosten rijzen de pan uit, we willen van het Russisch gas af en stoken ligt onder vuur. Maar tegelijkertijd willen we niet interen op comfort en sfeer.

Voordelen elektrische haard

De elektrische haard biedt in dat geval uitkomst. Ze zorgen uiteraard voor warmte, sfeer en zelfs voor een knisperend geluid – en daarmee komen ze erg realistisch over. De beleving van het levendige vlammenspel zorgt voor een sfeervol en duurzaam alternatief, bijvoorbeeld in de vorm van de DRU Virtuo-haarden. Vergeet de schoorsteen; een stekker is genoeg. Bovendien zijn ze onderhoudsarm en makkelijk te plaatsen.

Showroom

Voel je toch meer voor een gewone hout- of pelletkachel? Ook dan kun je uiteraard nog steeds terecht bij de sfeermakers van het Betuws Haardenhuis. Neem een kijkje in de showroom!