Dik Geurts Jannik Medium Low – een houtkachel

Dik Geurts Jannik Medium Low

Dik Geurts Jannik Medium Low

De Dik Geurts Jannik Medium Low Houtkachel is niet zomaar een houtkachel; het is een symbool van kwaliteit, vakmanschap en esthetiek. Als u op zoek bent naar een warmtebron die niet alleen uw huis verwarmt, maar ook een statement maakt in het interieur, dan is de Jannik Medium Low de perfecte keuze. De Jannik Medium Low is ontworpen om efficiënte verwarming te bieden. Dankzij zijn geavanceerde verbrandingssysteem genereert deze kachel een indrukwekkende hoeveelheid warmte met minimale uitstoot. Dit betekent dat u niet alleen kunt genieten van een aangename temperatuur in uw huis, maar ook bijdraagt aan een schonere omgeving.

Een meesterwerk van warmte en stijl

Het ontwerp van de Jannik Medium Low is tijdloos en elegant. Het gietijzeren frame, met zijn zachte rondingen en strakke lijnen, voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Deze kachel is niet alleen een functionele verwarmingsbron, maar ook een kunstwerk dat je interieur verrijkt. Het lage profiel van de Jannik Medium Low maakt deze kachel perfect voor ruimtes met lagere plafonds, zoals gezellige zolderkamers of sfeervolle woonkamers. Het compacte ontwerp betekent dat deze kachel zelfs in beperkte ruimtes past, terwijl hij toch een groots effect heeft op de warmte en sfeer van de kamer.

Dik Geurts staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap. De Jannik Medium Low is gebouwd om jarenlang mee te gaan en betrouwbare prestaties te leveren, seizoen na seizoen. Deze houtkachel is niet alleen een investering in comfort, maar ook in duurzaamheid voor de toekomst.

Technische informatie

Hoogte: 68,0 cm
Breedte: 55,0 cm
Diepte: 37,5 cm
Vermogen: 4 – 7 kW
Rendement: 82,0 %

Onze Showroom

Benieuwd naar deze houtkachel? Kom dan gerust langs in onze showroom om de haard te bekijken.

Man met haardhout voor houtkachel

Adres

Rijksstraatweg 47a
4194 SK Meteren