De ÖkoFEN Pellevita is de eerste terrasverwarmer op pellets. Het is het ideale alternatief voor bestaande systemen op gas of elektriciteit.
De Pellevita kost € 979. 

Bestel de Pellevita via info@kachelkopen.nl. Meer weten? Neem dan direct contact met ons op via 0345-745476 of info@kachelkopen.nl

Met de Pellevita kunt u goedkoper het terras verwarmen: Deze terraskachel op houtpellets verbruikt 5 kg per 3 uur, dit betekent dat de terrasverwarmer u gemiddeld € 0,55 per uur kost.
Kosten van een buiten gashaard zijn circa € 2,00 per uur.
Kosten van een elektrische haard zijn circa € 1,55 per uur
Hiermee bespaart u honderden euro’s per jaar!

https://www.facebook.com/betuwshaardenhuis/videos/322631929134350/

De Pellevita valt op vanwege zijn elegante en moderne design en zijn hoge gebruiksvriendelijkheid. De warmte wordt verspreid door convectie en straling. Met 5 kg pellets geniet u van 3 uur warmte.
De Pellevita biedt hetzelfde comfort als klassieke systemen, maar de nadelen van klassieke terrasverwarmers vallen weg. Zo zijn pellets als hernieuwbare brandstof goedkoper en milieuvriendelijker. Houtpellets zijn ook veiliger en veel makkelijker op te slaan dan zware, logge gasflessen. U kunt hiermee duurzaam, geurloos en comfortabel genieten van de mooie frisse zomeravonden.


Aangename warmte: convectie en stralingswarmte tot 3m
3 uur warmte met slechts 5 kg pellets
Branderpot in RVS: gepatenteerde vergassingstechniek
Rookvrij vlammenspel
Panoramisch zicht (360°) op de vlam
Makkelijk in gebruik
hernieuwbare brandstof
Modern design