Pizzaoven Pizzaiolio – een buitenhaard

Wie beweert dat je voor heerlijke pizza’s een groot, professioneel en duur toestel nodig hebt, heeft het mis. Met dit compacte tafelmodel wordt pizza’s bakken opeens heel toegankelijk. Dankzij zijn formaat past hij overal: mee aan tafel, op de bank of gewoon op de grond – met open of ingeklapte pootjes (10 cm H).

Het concept is bijzonder eenvoudig: een goed geïsoleerde koepel (wolvulling) die met de brandstof van uw keuze in slechts 10 minuten heet (500°C) is gestookt. Bakken doet u voornamelijk op pellets, maar hout, kolen of briketten kunt u ook gebruiken. De temperatuur kunt u heel makkelijk opvolgen via de geïntegreerde thermometer op de bovenzijde van het toestel.

De pizzasteen van 33 x 33 cm met een dikte van 15 millimeter is gemaakt van cordieriet, een steensoort die heel snel de warmte opneemt, deze gelijkmatig verdeelt en ook nog eens lang vasthoudt. In slechts 5 minuten is uw pizza klaar. 

De brandstof bijvullen doet u via de vulschacht die zich aan de achterzijde van het toestel bevindt. De assen kunt u achteraf eenvoudig verwijderen met behulp van de aslade. De meegeleverde schouw (Ø 80 mm – 53 cm H) zorgt ervoor dat uw gezelschap niet in de rook hoeft te zitten en dankzij de regenkap geeft het ook niet als het plots zou beginnen regenen.

 

Pizza oven Pizzaiolio

Technische details

Afmetingen: H 84 x B 44 x D 80 cm
Inclusief: schoorsteen + regenkap
Kleur: Zwart
Brandstof: Hout, pellets, houtskool
Materiaal: Roestvrijstaal
Wielen: Neen
Aspan: Ja
Gewicht: 15 kg
Temperatuurbereik: tot 500°C

 

Onze Showroom

Benieuwd naar deze buitenhaard? Kom dan gerust langs in onze showroom om de haard te bekijken. Een laat u overtuigen door alle opties van deze pizzaoven.