De Scan 83-1 – een houtkachel

SCAN83-1 2790

De Scan 83-1

Een perfecte belichaming van moderne, stijlvolle warmte, met een vleugje Scandinavisch design, dat is de Scan 83-1 houtkachel. Deze kachel biedt niet alleen de comfortabele warmte die je zoekt, maar voegt ook een esthetisch statement toe aan je woonruimte. Scan 83-1 is ontworpen om krachtige warmte te leveren met een hoge mate van efficiëntie. Het geavanceerde verbrandingssysteem zorgt voor een optimale verbranding van hout, wat resulteert in minimale uitstoot en een zuinig brandstofverbruik. Deze kachel verwarmt je huis snel en gelijkmatig, waardoor je energiekosten worden verlaagd terwijl je toch geniet van een comfortabele temperatuur.

Een warme aanwinst voor uw interieur

Het ontwerp van de Scan 83-1 weerspiegelt het Scandinavische minimalisme. Met zijn strakke lijnen, slanke vorm en minimalistische uitstraling past deze kachel perfect in moderne interieurs. Het zwarte gietijzeren frame benadrukt de tijdloze schoonheid en voegt een vleugje elegantie toe aan je woonruimte. De handgreep van de houtkachel is een meesterwerk van design en ergonomie. Een opmerkelijke eigenschap van de Scan 83-1 is het roterende voetstuk. Dit voetstuk maakt het mogelijk om de kachel 360 graden te draaien, zodat je de warmte en het vuurbeeld kunt richten waar je maar wilt. Dit is vooral handig als je meerdere zithoeken in je woonruimte hebt of als je gewoon vanuit verschillende hoeken zicht hebt op het vuur.

Een opvallend kenmerk van de Scan houtkachel is het grote glazen venster, waardoor je een indrukwekkend zicht hebt op de vlammenspel. Dit creëert niet alleen een gezellige sfeer in je huis, maar zorgt er ook voor dat je kunt genieten van de hypnotiserende dans van de vlammen en de rustgevende gloed van een echt haardvuur.

Technische informatie

Hoogte: 120,0 cm
Breedte: 48,1 cm
Diepte: 46,0 cm
Vermogen: 3 – 7 kW
Rendement: 81%
Verkrijgbaar in 7 kleuren

Onze Showroom

Benieuwd naar deze houtkachel? Kom dan gerust langs in onze showroom om de haard te bekijken.

Man met haardhout voor houtkachel

Adres

Rijksstraatweg 47a
4194 SK Meteren