Spartherm Ambiente A7 – een houtkachel

Spartherm Ambiente A7 houtkachel

Spartherm Ambiente A7

De Spartherm Ambiente A7 is een indrukwekkend stukje haardtechnologie en design, ontworpen om luxe en warmte toe te voegen aan je woonruimte. Deze inbouwhaard is een meesterwerk van vakmanschap en esthetiek, en belichaamt de hoogste normen van haardontwerp. De Ambiente A7 onderscheidt zich door zijn elegante en moderne ontwerp. Het strakke, zwarte frame met een groot glazen raam creëert een tijdloze esthetiek die naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen. Of je nu een eigentijdse loft, een klassieke villa, of een minimalistisch huis hebt, deze haard voegt een vleugje luxe en stijl toe aan je ruimte.

Efficiënte Verwarming en Milieubewust Ontwerp

De Ambiente A7 is niet alleen een visueel genot, maar ook een efficiënte warmtebron. Dankzij geavanceerde verbrandingstechnologie wordt de warmte gelijkmatig en snel in je ruimte verspreid. Tegelijkertijd minimaliseert de haard de uitstoot van schadelijke stoffen, wat resulteert in een milieubewuste en energie-efficiënte keuze. De haard wordt geleverd met handige bedieningsopties, waarmee je de haard eenvoudig kunt in- of uitschakelen en de vlamintensiteit naar wens kunt aanpassen. Hierdoor kun je altijd de gewenste sfeer in je woonruimte creëren, of je nu een gezellige avond met vrienden plant of gewoon wilt ontspannen na een lange dag.

Indrukwekkend vuurzicht

Een van de meest opvallende kenmerken van de Linear Module XS Base is het indrukwekkende vuurzicht. Het grote glazen raam biedt een panoramisch zicht op de vlammen, wat zorgt voor een visueel spektakel. De haard is uitgerust met geavanceerde verbrandingstechnologie om de vlammen levendig en dansend te houden, waardoor je geniet van de hypnotiserende schoonheid van echt vuur. Naast zijn esthetische aantrekkingskracht is de Linear Module XS Base een efficiënte warmtebron. Dankzij geavanceerde verbrandingstechnologie genereert deze haard krachtige warmte met een minimale uitstoot van schadelijke stoffen. Dit betekent niet alleen een aangename temperatuur in je huis, maar ook een bewuste keuze voor het milieu.

Technische informatie

Hoogte: 119 cm
Breedte: 58,3 cm
Diepte: 46,8 cm
Vermogen: 4,5 – 7,7 kW
Rendement: 80 %

Onze Showroom

Benieuwd naar deze houtkachel? Kom dan gerust langs in onze showroom om de haard te bekijken.

Man met haardhout voor houtkachel

Adres

Rijksstraatweg 47a
4194 SK Meteren