Onze reviews.

Wij begrijpen dat het vinden van de perfecte kachel een belangrijke beslissing is en dat u zich goed wilt informeren. Hieronder leest u onze reviews. Dit kan u helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Het zijn eerlijke en waardevolle beoordelingen van onze klanten die een kachel hebben gekocht of gebruik hebben gemaakt van onze service. Wij nodigen u van harte uit om uw eigen mening met ons te delen voor een review achter te laten. Zo kunnen wij een betrouwbare en informatieve bron bieden voor anderen die opzoek zijn naar het perfecte bedrijf voor alles wat te maken heeft met haarden.

Leveren en plaatsen inbouwkachel

18/06/2024

Vriendelijk en mededenkende mensen die uitstekend werk tegen een prima prijs leveren. De heren werken keurig netjes: alles opgeruimd en heel netjes de haard geplaatst. Ook de prijs is fiar en men probeert zeker niet het vel over de oren te trekken. Wilt u uw open haard vervangen voor een kachel? Betuws Haardenhuis!

A. Visser

Verwijderen lekkende Valbrenta schoorsteen en renoveren rookkaneel

16/07/2023

Niets dan lof over de werkzaamheden en het geleverde materiaal. Alles keurig gemonteerd en alles keurig schoon opgeruimd. Oude materialen afgevoerd.

L.A. Littel

schoorsteen vegen

16/01/2023

Keurig correcte medewerker legt netjes uit wat hij gaat doen en laat alles brandschoon achter

M Bouwmeester

Alles volgens afspraak

07/11/2022

Al afgelopen zomer een nieuwe, schonere kachel besteld. Er werd voorspeld om vandaag te leveren.

Vorige week nog even nagevraagd. Klopte precies en op de afgesproken tijd is de kachel geïnstalleerd.

Keurig netjes afgeleverd en goed opgelet dat er nergens roet op zou komen.

Van der Ree

Eind goed, al goed!

20/12/2021

Tegenslag bij het plaatsen van een flex-pijp, maar verschillende opties geprobeerd en uiteindelijk toch een oplossing gevonden. Per ongeluk was het verkeerde model kachel meegebracht. Nog dezelfde dag werd het juiste model kachel bezorgd en geplaatst.

W Zandbergen

prima service

18/05/2021

Schoorsteenkap nog dezelfde dag vervangen.

H. van Santen

Prima service!

11/05/2021

Ons schoorsteenkanaal laten wij al jaren naar alle tevredenheid door Betuws Kachelhuis schoonvegen. Bij de laatste veegbeurt werd het lakwerk van onze nog vrij nieuwe kachel licht beschadigd.

Na enige aarzeling hebben wij dit toch maar gemeld, want je blijft je er toch aan storen. Maar geen probleem, onze klacht werd meteen vol begrip opgepakt en is in goed overleg na het stookseizoen keurig en vakkundig opgelost.

Dus petje af voor deze uitstekende service, zowel van de receptie als van de monteur.

Frank, Ingen

Zeer tevreden!

14/02/2019

Na een gesprek in de showroom en het kijken op locatie hebben wij door het Betuws Haardenhuis een houtkachel van het merk Jøtul laten plaatsen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de ontwikkeling en plaatsing van deze haard. Ze denken goed mee, geven eerlijk advies en zijn duidelijk in hun offerte. Kortom een tevreden klant met een mooi brandende houtkachel!

Wijngaard