Dik Geurts Lars 1000 – een houtkachel

DG Lars 900 houtkachel

Dik Geurts Lars 1000

De Dik Geurts Lars 1000 Houtkachel is de belichaming van elegantie en efficiëntie in één prachtig ontwerp. Deze kachel brengt niet alleen warmte in uw huis, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan het interieur. Ontdek waarom de Lars 1000 de perfecte keuze is voor wie op zoek is naar een hoogwaardige houtkachel. Met geavanceerde verbrandingstechnologie biedt de Dik Geurts Lars 1000 een krachtige warmtebron voor uw woonruimte. Dankzij de efficiënte verbranding genereert deze kachel indrukwekkende warmte met minimale uitstoot, wat zowel het milieu als je portemonnee ten goede komt.

Stijlvol design voor elk interieur

De Lars 1000 is uitgerust met een groot glazen raam, waardoor je een prachtig zicht hebt op de dansende vlammen. De hypnotiserende gloed en de beweging van het vuur maken van deze kachel het middelpunt van aandacht in uw kamer. Geniet van de rustgevende ambiance die alleen een echte houtkachel kan bieden. Het design van de Lars 1000 is tijdloos en veelzijdig. Het zwarte gietijzeren frame past perfect in zowel moderne als traditionele interieurs. Het slanke en eigentijdse ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan je ruimte en creëert een gezellige sfeer.

Dik Geurts staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap. De Lars 1000 is gebouwd om jarenlang mee te gaan en betrouwbare prestaties te leveren, seizoen na seizoen. Deze investering in een houtkachel brengt niet alleen comfort in uw huis, maar ook duurzaamheid voor de toekomst.

Technische informatie

Hoogte: 100,0 cm
Breedte: 44,8 cm
Diepte: 34,8 cm
Vermogen: 6 – 10 kW
Rendement: 77,0 %

Onze Showroom

Benieuwd naar deze houtkachel? Kom dan gerust langs in onze showroom om de haard te bekijken.

Man met haardhout voor houtkachel

Adres

Rijksstraatweg 47a
4194 SK Meteren